Interieur

Wilt u een concept, nieuwe indeling, 3D ontwerp, meubelontwerp of styling van een ruimte of ruimtes?

Dan bent u bij A-interior op het juiste adres! Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen:

Concept 

A-interior bedenkt een concept als u een nieuwe woning, winkel of locatie heeft. In een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen van de klant en kijken wij naar de mogelijkheden om deze te realiseren. A-interior bedenkt een stijl/sfeer die daarbij aansluit en door middel van een moodboard laten wij zien welke stijl/sfeer hierbij past.  


Plattegrond

Heeft u een nieuwe woning, winkel of locatie?

Of wilt u voor uw huidige ruimte(s) een nieuwe functionele indeling? 

 

A-interior maakt voor u een plattegrond (2D) met daarin de plaatsing van de meubels/wanden/verlichting. Zo krijgt u een idee hoe de ruimte het beste kan worden ingedeeld. Wij letten hierbij op lichtinval en de juiste benutting van de ruimte.  


3D Ontwerp

Heeft u ontzettend veel ideeën voor een nieuw interieur, maar weet u deze niet uit te werken? Of bent u inspiratieloos en weet u niet wat u met de ruimte kunt doen?

 

A-interior maakt een 3D ontwerp naar uw wens, zodat u een impressie krijgt hoe de ruimte er uit zou kunnen zien. Hierdoor krijgt u een goede impressie van de sfeer, de kleuren en materialen.


Meubelontwerp

Wilt u een mooie en functioneel tv meubel, keukenkast of badkamermeubel. 

 

A-interior ontwerpt het voor u op maat. Wij maken een 3D ontwerp van het meubel, een werktekening en we zoeken samen met u de kleur en het materiaal uit. Als dit naar wens is laat A-interior het door onze meubelmakers realiseren en bij u thuis plaatsen.


Styling

Heeft A-interior al een meubel ontworpen voor u, dan kunt u ervoor kiezen om het meubel ook te laten stylen.  A-interior zorgt er dan voor dat het 3D ontwerp werkelijkheid wordt en de juiste producten op de juiste plekken worden gezet. Het ontwerp komt dan nog beter tot zijn recht.