Concept

A-interior bedenkt een concept als u bijvoorbeeld een nieuwe woning, winkel of locatie heeft. 

In een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen van de klant en kijken wij naar de mogelijkheden om deze te realiseren.

A-interior bedenkt een stijl/sfeer die daarbij aansluit en door middel van een moodboard laten wij zien welke stijl/sfeer hierbij past.

Wij bedenken een concept. Hieronder een aantal moodboards, die al eerder door A-interior zijn samengesteld voor verschillende projecten:

Modern, Design

Bij de sfeer modern en design, ontwerpen wij graag op maat gemaakte meubels. De basis is strak en wordt aangekleed met sfeervolle accessoires.  

Puur, Licht, wit

Bij de sfeer puur, licht en wit, is de basis de kleur wit. Om het ontwerp meer persoonlijkheid en kleur te geven, maken wij graag gebruik van hout, riet en gekleurde accessoires. 

Industrieel

Bij de sfeer industrieel, is het mooi als de ruimte bijvoorbeeld een baksteen wand heeft of een ander oud element. Met industriële lampen en andere stoere accessoires creëer je de sfeer industrieel.


Landelijk, Stoer

Bij de sfeer landelijk stoer, maken we gebruik van veel houten meubels, aarde tinten, donkere details, stoere stoffen, oude materialen en landelijke accessoires. 

Werelds, Warm

Bij de sfeer werelds warm, maken we gebruik van aarde tinten, planten en natuurlijk accessoires en elementen uit het buitenland.  

Luxe, Glamour

Bij de sfeer luxe glamour, maken we gebruik van donkere kleuren en luxe materialen bijvoorbeeld leer, velours en imitatie bond. Ook vinden wij het mooi om gouden, zilveren of koper accenten toe te voegen.