3D ontwerpen

Heeft u ontzettend veel ideeën voor een nieuw interieur, maar weet u deze niet uit te werken?

Of bent u inspiratieloos en weet u niet wat u met de ruimte kunt doen?

 A-interior maakt een 3D ontwerp naar uw wens, zodat u een impressie krijgt hoe de ruimte er uit zou kunnen zien.

Hierdoor krijgt u een goede impressie van de sfeer, de kleuren en materialen.

Project Bleiswijk

Bij deze woning in Bleiswijk, was de opdracht, het ontwerpen van de woonruimte, keuken, eetgedeelte en hal. A-interior heeft een concept bedacht, een plattegrond en 3D ontwerp gemaakt. De stijl van dit project is stoer en landelijk, met veel robuuste houten accessoires en aarde tinten. 


Project Westerweg

Bij deze woning op de Westerweg in Purmerend, was de opdracht, het ontwerpen van de begane grond en eerste verdieping. Dit was een project van A - Z. 


Project Alkmaar

Bij dit project in Alkmaar mocht A-interior een concept, nieuwe indeling en een 3D ontwerp maken van de begane grond. 


Project Purmerend

Bij dit totaal project in Purmerend, heeft A-interior de begane grond van deze woning mogen ontwerpen.


Project Limmen

Bij dit project in Limmen mocht A-interior een concept, nieuwe indeling en een 3D ontwerp maken van de begane grond. 


Puur, Licht, Wit

Bij deze woning in Amsterdam, was de opdracht, het ontwerpen van de woonruimte. De klant wilde een lichte ruimte met weinig kleur. A-interior heeft ervoor gekozen om als hoofdkleur wit te gebruiken, met hout en riet accenten. Zodat de bestaande balken tegen het plafond, versterkt worden. Om kleur in de ruimte te brengen is er gekozen voor veel planten.  


Woning Verkopen

Bij het project in de Derde Helmerstraat te Amsterdam was de opdracht om het pand verkoopbaar te maken door middel van een 3D tekening. Door een 3D-tekening krijgt men een impressie van de ruimte en is het voor de kopers gemakkelijker voor te stellen hoe de ruimte ingedeeld kan worden of eruit kan zien. Hierdoor is het mogelijk om de potentie van de woning te zien zonder eventuele aanpassingen/verbouwingen uit te voeren, die niet aan de wensen van potentiële kopers voldoen.

 

 


INDUSTRIËLE Woning

Bij deze woning heeft A-interior de woonkamer, keuken, eetgedeelte en badkamer ontworpen. De klant wilde de ruimtes in een industriële stijl. 

 

A-interior heeft gebruik gemaakt van stoere materialen zoals: staal, leer, robuust hout en baksteen. 


Woning verkopen

Voor het project op de Prins Hendrikkade was de opdracht om van een aantal kantoor ruimtes een appartement te creëren. Met woonkamer, keuken, eetgedeelte, badkamer en twee slaapkamers. Wellicht dat men niet de potentie van het appartement zag. Om hier inzicht in te geven, heeft A-interior van dit appartement een 3D-tekening gemaakt en is het nogmaals op Funda geplaatst. Binnen een maand is het appartement verkocht.   

 

 


Kapsalon Koppig

De eigenaresse van kapsalon Koppig wilde haar eigen kapsalon beginnen aan huis. Aan A-interior de opdracht een mooie, functionele, low-budget kapsalon te ontwerpen in een kleine ruimte.