Over

Mijn naam is Ashley. In 2012 heb ik mijn vierjarige opleiding tot interieurontwerpster succesvol afgerond. Na mijn opleiding ben ik direct in de horeca gaan werken, maar ik wist: ooit richt ik mijn eigen bedrijf op en maak ik van mijn hobby mijn werk.

 

Bij het ontwerpen en stylen van mijn eigen huis, kreeg ik ontzettend veel complimenten en werd er vaak om hulp gevraagd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik snel mijn eigen bedrijf wilde oprichten.

 

Twee jaar later, ben ik de trotse oprichtster van A-interior geworden en ben ik klaar om klanten blij te maken met mijn creativiteit en talenten.

 

 

A-interior Wedding Styling

In september 2017 heb ik mijn eigen bruiloft gepland en gestyled. Dit vond ik zo ontzettend leuk om te doen, dat ik A-interior Wedding Styling ben begonnen. Inmiddels heb ik al een aantal prachtige bruiloften mogen stylen. De interieur opdrachten en de bruiloften vind ik een hele leuke afwisseling, in de maanden april t/m september is het bruiloft seizoen, dan voer ik niet alleen interieur opdrachten uit, maar plan en stijl ik ook veel bruiloften.

 

Ik zie alle opdrachten met veel enthousiasme tegemoet! 

 

Liefs,

 

Ashley